Castiguri

Castiguri garantate nete, inca din prima luna

Credem in respect reciproc, motiv pentru care respectam legile fiscale si comerciale, prin promovare unui sistem legal de desfasurare a activitatii, bazat pe contracte de prestari servicii incheiate cu toate modelele noastre.
Sistemul pe care il practicam a fost creat in concordanta cu prevederile legilor din Romania si dezvoltat dupa o consultare prealabila cu autoritatile de drept.

Datorita statutului tau de colaborator, si nu angajat, toate castigurile tale vor fi nete, adica neimpozabile. Asta inseamna ca nu iti deducem si nu iti retinem nicio suma din castigul tau lunar.
Bonusurile castigate in cadrul concursurilor zilnice, saptamanale sau lunare organizate pe site-urile partenere ti se vor acorda in proportie de 100%, insa pentru acestea vei plati un impozit catre stat de 16%.

4000 lei garantat

In prima luna te vei bucura de un venit net minim garantat de 4000 de lei, indiferent de realizarile tale in aceasta perioada.

Pana la 60% procent

In functie de realizarile tale, incepand cu a doua luna de activitate, vei castiga un procent de pana la 60% din realizarile tale.

Bonus garantat

Primesti 1$ bonus extra pentru fiecare ora petrecuta online si 0,5$ pentru fiecare ora petrecuta in studio.

Bonusuri individuale

Lunar, acordam bonusuri individuale intre 300$ si 1000$ in functie de performantele tale din cadrul show-urilor live.

Procente negociabile

Intelegem nevoile tale si ne adaptam lor. In functie de necesitatile si disponibilitatea ta, putem ajusta sistemul de plata.

News

Ultimele noutati

Aplica acum