LCM Reality Show

LCM Reality Show va fi lansat in curand, LCM Reality Show va avea particularitati inovatoare in domeniul videochat!

Un nou concept de reality show apare și pe piața din România! Un show care va aduce în centrul atenției povești de viață, întâmplări spectaculoase, reguli stricte, confruntări, emoții și suspans. LCM Reality Show este proiectul care îti va aduce cele mai neașteptate surprize.

Lansăm provocarea tuturor modelelor de videochat sau tinerelor care își doresc să cunoască succesul, în cel mai inedit mod. Timp de cel puțin trei luni, câte 7 fete vor locui împreună, într-o singură casă, și vor fi filmate de zeci de camere ascunse ora de ora, minut de minut. Nimic nu va fi la voia întâmplării. Pe lângă activitățile zilnice obișnuite, concurentele vor avea de îndeplinit o serie de provocări și sarcini, pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. După primele 90 de zile, cele mai performante trei modele își pot continua drumul în casă, iar celălalte 4 vor fi înlocuite cu alte viitoare staruri.

Aplica acum si devino model LCM pentru a avea sansa de a deveni una dintre starurile viitorului reality show online dezvoltat de LCM.

News

Ultimele noutati

Aplica acum