Ce este LCM?

LCM este un concept inovativ de studio videochat !

LCM sau Live Cams Mansion, s-a nascut dintr-o idee a modelelor noastre, si inca de la inceput succesul nu a intarziat sa apara.

LCM este un studio videochat bazat pe un sistem de promovare online exclusiva cu site-urile partenere dar si pe propriile platforme live.

LCM Studio este studioul de brand al Live Cams Mansion , un concept si o platforma online exclusivista si inovativa.

Live Cams Mansion a aparut in anul 2015 in cadrul studioului Web Star Studio Timisoara si este produs exclusiv de catre Live Cams Agency ( agentie dedicata serviciilor in domeniul videochat)

LCM este un concept foarte inovativ si de succes, un concept care are ca principal beneficiu  promovarea modelelor noastre in mediu online pe propriile platforme live si pe site-urile partenere.

In cateva cuvinte fiecare branch (concept) are ca principiu instalarea de camere ascunse in cadrul locatiei si transmiterea de imagini contra cost, intr-un sistem de abonament lunar,  catre clientii retelelor noastre (clienti care sunt exclusiv din afara Romaniei) dar si in parteneriate cu site-uri bine cunoscute in domeniu.

Pe scurt, un “big brother house” sau “voyeur hidden cams mansion”, dar cu particularitati speciale, in cadrul proiectului organizandu-se petreceri, show-uri live, si un concept de televiziune erotica online.

In cadrul conceptului se organizeaza petreceri gen tv show, dar si diferite activitati prin care modelele noastre se pot promova, show-urile promovate sunt erotice nu pornografice.

Succesul il asiguram impreuna cu site-urile de videochat din afara Romaniei cu care noi avem parteneriate serioase, modelele noastre avand o expunere speciala pe acele site-uri dar si avantaje necesare realizarii de castiguri substantiale.

Scopul acestui concept este de a maximiza profiturile si castigurile modelelor ce colaboreaza cu noi, printr-un marketing online profesionist.

Experienta echipei noastre de peste 5 ani in domeniu ne recomanda pentru dezvoltarea un program serios, de viitor si de success!

In echipa noastra isi gasesc locul oameni tineri, cu dorinta de inovatie, o echipa serioasa, experimentata si profesionista.

Promovam principiul de colaborator, nu de angajat, dand modelelor noastre posibilitatea de a alege ce isi doresc sa faca fara restrictii si presiune.

Locatiile noastre  pun la dispozitie conditii deosebite, pentru ca modelele sa isi desfasoare activitatea intr-un ambient relaxant.

Sistemul de plata este unul corect, fara costuri ascunse, un sistem prin care punem la dispozitia modelelor colaboratoare atat protectia privind legalitatea, avand un sistem 100% legal si corect, dar si avantajul de a beneficia de bonusuri si procente imbunatatite in functie de performanta.

“Nu iti putem garanta succesul, dar putem sa iti promitem ca vom face tot ce este necesar ca tu atat timp cat vei fi colaboratoarea, partenera noastra, te vei simti pretuita, respectata, promovata si sustinuta intr-un mediu fara stres si fara presiune, promovand principii corecte si echitabile spre o colaboare de succes!”

Adrian Florin

General Manager LCM

 

News

Ultimele noutati

Aplica acum