Ce este LCM?

Concept inovativ de video chat

Live Cams Mansion este produs exclusiv de Live Cams Agency si a aparut ca urmare a unei idei propuse de modelele noastre in anul 2015, in cadrul studioului Web Star Studio, iar succesul acestuia si priza la public nu au intarziat sa apara. Ne bazam activitatea pe un sistem exclusiv de primovare online prin intermediul site-urilor partenere si al platformelor live proprii.

Pretuim oamenii si ii consideram cea mai de pret resursa a noastra, motiv pentru care intreg conceptul LCM are ca principal beneficiu promovarea modelelor in mediul online prin canale de social media si platforme diverse.

Live Cams Mansions este mai mult decat un concept tip big brother, este un voyeur hidden cams mansion cu particularitati speciale menite sa aduca un plus de valoare atat pentru modele, cat si pentru clientii nostri. Organizam numeroase petreceri tematice in stil tv show, dar si diverse activitati prin care modelele noastre se pot promova. Show-urile live din cadul LCM nu sunt pornografice, ci mai degraba erotice.

Modelele care activeaza in cadrul LCM au statutul de colaborator, asa incat profiturile lor sunt maximizate, iar programul de lucru flexibil.

Parteneriate solide

LCM a dezvoltat parteneriate de incredere cu site-uri de profil din strainatate pentru a asigura comisioane substantiale modelelor

Promovare online

Toate modelele din cadrul LCM se bucura de promovare de specialitate in mediul online, asigurata de echipa noastra dedicata de marketing

Experienta ne recomanda

Avem o experienta de peste 5 ani pe piata de profil, astfel incat suntem mereu la curent cu ultimele trenduri si modalitati de extindere.

Bonusuri extra

Sistemul de plata pe care il practicam este unul corect, fara costuri ascunse si cu un sistem de bonusare bine pus la punct.

100% legal

Parteneriatele pe care le facem cu modelele LCM sunt 100% legale, cu venituri declarate si fara clauze ascunse.

Nu iti putem garanta succesul, dar putem sa iti promitem ca vom face tot ce este necesar ca tu, atat timp cat vei fi colaboratoarea, partenera noastra, sa te simti pretuita, respectata, promovata si sustinuta intr-un mediu fara stres si fara presiune, promovand principii corecte si echitabile spre o colaboare de succes!

Adrian Florin
General Manager LCM

News

Ultimele noutati

Aplica acum