Legalitate

A fi corect si legal inseamna a-ti asigura un viitor sigur fara griji!

Esti colaboratoarea noastra, partenera noastra nu angajata noastra, in asa fel incat sa ai siguranta ca nu ai probleme si un viitor mai sigur!

Este sau nu legal videochat-ul?

In acest moment in Romania nu exista o lege comerciala care sa reglementeze clar aceasta activitate, adica pe scurt, nu exista un domeniu de activitate prezent in  Codul CAEN (Clasificarea activitatilor din economia nationala) sau o meserie in Codul COR ( Clasificarea ocupatiilor din Romania) care sa reglementeze aceasta activitate!

Totusi avem cateva legi care reglementeaza actvitatile de tip adult cum ar fi legea 196/2003 completata si modificata ulterior cu legea 496/2004.

In aceasta situatie totusi LCM desfasoara o activitate legala de videochat?

DA, atat timp cat nu exista o lege care sa interzica, chiar in lipsa unei legi care sa reglementeze, noi putem spune ca nu exista motive sa consideram activitatea de videochat a fi ilegala!

Contract de Munca, Contract de Drepturi de Autor sau Contract de Prestari Servicii?

E clar ca oricine ar spune, CIM (contractul individual de  munca) este cel mai legal, dar atat timp cat nu exista meseria de model videochat in codul COR, mai putem spune ca este in regula aceasta metoda de colaborare?

Urmatorul tip de contract foarte des folosit in domeniu este Contractul de Drepturi de Autor, aici ar fi foarte multe de discutat atat pro cat si contra, cu siguranta noi nu folosim metoda asta de colaborare care e la limita legalului si discutabila, si am luat decizia doar dupa o atenta consultare cu avocati si experti contabili.

Noi iti oferim un Contract de Prestari Servicii, care va fi incheiat cu PFA-ul (Persoana Fizica Autorizata) tau, pe care noi te ajutam sa il deschizi, sau dupa caz si dorinta chiar firma ta proprie sau SRL (Societate cu Raspundere Limitata)!

De ce Contract de Prestari Servicii?

Consideram si o spunem cu convingere ca a fi model videochat e o activitate liberala, platita in functie de realizari la comision, de aceea promovam si folosim sistemul de contract prestari servicii cu PFA sau SRL.

Folosim aceasta forma de colaboarare din cateva motive:

– Un PFA te va face sa poti sa iti cumperi locuinta dupa numai un an de zile de colaborare cu noi sau chiar o masina in leasing, un credit bancar daca ai nevoie, sa speri in final la un viitor mai sigur.

-PFA-ul e cea mai transparenta metoda de a declara veniturile la un mod cat mai corect posibil fara sa ai neplaceri ulterioare cum sunt destule cazuri intalnite de noi.

-PFA-ul te face partenera noastra nu angajata noastra, pentru ca in final un model videochat asa trebuie tratat de fiecare studio cu care colaboreaza.

-PFA-ul este o forma de organizare juridica ce prevede activitati independente si liberale, noi considerand ca a fi model videochat e o activitate liberala.

-Platile veniturilor tale sunt facute la vedere in contul PFA-ului/SRL-ului tau in Romania, fara a fi plati anonime care pot aduce neplaceri ulterioare din punct de vedere fiscal.

-PFA-ul iti garanteaza ca vei primi veniturile, prin natura contractului vei avea siguranta si garantia veniturilor tale.

Totusi daca platesc impozit, mai castig la fel de mult la LCM?

Procentele NETE Neimpozabile care noi le oferim sunt ajustate in asa fel incat chiar dupa plata impozitului castigurile tale sa fie NETE in mana de minim 50% comision din veniturile tale!

Ca toate acestea sa fie bine intelese inca de la inceput, iti punem la dispozitie informatii si consultanta inca de la interviu, si atunci cand e nevoie stabilim intalniri tematice cu consultantii nostri.

 

 

 

News

Ultimele noutati

Aplica acum