Videochat de acasa

Micul tau studio, acasa

Sistemul de colaborare cu modele de acasa nu este unul nou, insa iti facilitam aderarea la sistem prin oferirea de suport tehnic si echipament profesionist.

In cazul in care dispui de echipamentul necesar, vei primi un procent net incepand de la 70% pana la 80%, neimpozabil. Daca nu ai echipamentul necesar, nu e nicio problema.

Te invitam in studio-ul nostru pentru o perioada de 3 luni in care vei beneficia de training specializat, dupa care iti punem la dispozitie echipamentul necesar in sistem de custodie. In acest caz vei beneficia de un procent net de 60% pana la 70% din realizari, neimpozabil.

Sedinte foto gratuite

Fotografii nostri profesionisti iti stau la dispozitie pentru sedinte foto. Daca esti din alt oras, decontam sedintele tale foto.

Promovare online

Te sustinem in promovarea profilului tau in mediul online si iti oferim suport de specialitate asa incat sa ai cele mai bune rezultate.

Training gratuit

Nu e nicio problema daca nu ai experienta. Iti oferim sedinte de training gratuit si coaching pe toata durata contractului

100% legal

Ca si in cazul modelelor din studio, colaboram cu modele de acasa doar in baza unui contract de colaborare inregistrat in prealabil.

News

Ultimele noutati

Aplica acum