Castiguri

Castiguri garantate nete, fara intarzieri, deduceri si costuri ascunse!

Credem in respect reciproc, motiv pentru care respectam legile fiscale si comerciale, prin promovare unui sistem legal de desfasurare a activitatii, bazat pe contracte de prestari servicii incheiate cu toate modelele noastre.
Sistemul pe care il practicam a fost creat in concordanta cu prevederile legilor din Romania si dezvoltat dupa o consultare prealabila cu autoritatile de drept.

Datorita statutului tau de colaborator, si nu angajat, toate castigurile tale vor fi nete, adica neimpozabile. Asta inseamna ca nu iti deducem si nu iti retinem nicio suma din castigul tau lunar.
Bonusurile castigate in cadrul concursurilor zilnice, saptamanale sau lunare organizate pe site-urile partenere ti se vor acorda in proportie de 100%, insa pentru acestea vei plati un impozit catre stat de 16%.

12000 lei garantat

Te vei bucura de un venit net minim garantat de 12000 de lei, indiferent de realizarile tale in primele 3 luni de colaborare.

Pana la 70% procent

In functie de realizarile tale, vei castiga un procent de pana la 70% din realizarile tale.

Venituri Nete

Castigurile tale vor fi NETE fara deduceri si costuri ascunse. Plata bilunara la timp fara intarzieri de orice fel.

Bonusuri individuale

Lunar, acordam bonusuri individuale intre 300$ si 1000$ in functie de performantele tale din cadrul show-urilor live.

Procente negociabile

Intelegem nevoile tale si ne adaptam lor. In functie de necesitatile si disponibilitatea ta, putem ajusta sistemul de plata.

News

Ultimele noutati

Aplica acum