Ce este LCM?

Din respect pentru modele, videochat asa cum trebuie!

LCM Studio Videochat

LCM Studio este produs exclusiv dezvoltat de LCM Agency, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu si cu o vechime de 10 ani pe piata din Timisoara, LCM Studio este un proiect serios in care principiul de baza este "respectul fata de modelul videochat colaborator"

Modelele LCM Studio sunt modele relaxate si modele de succes

LCM Studio este multiplu castigator de premii, cum ar fi "Best Live Cams Models Concept: in anii 2017 si 2018 in cadrul Galei Live Cam Awards

Punem pret pe modele de aceea filozofia noastra este bazata pe principiul de colaborator si nu angajat.

Ne bazam activitatea pe un sistem exclusiv de primovare online prin intermediul site-urilor partenere si al platformelor live proprii.

Pretuim oamenii si ii consideram cea mai de pret resursa a noastra, motiv pentru care intreg conceptul LCM are ca principal beneficiu promovarea modelelor in mediul online prin canale de social media si platforme diverse.

Live Cams Mansion

Live Cams Mansion, produs de LCM Agency, este mai mult decat un concept tip big brother, este un voyeur hidden cams mansion cu particularitati speciale menite sa aduca un plus de valoare atat pentru modele, cat si pentru clientii nostri. Organizam numeroase petreceri tematice in stil tv show, dar si diverse activitati prin care modelele noastre se pot promova. Show-urile live din cadul LCM nu sunt pornografice, ci mai degraba erotice.

Live Cams Mansion este considerat un concept inovativ si unic in domeniul videochat.

Live Cams Mansion se adreseaza unui numar limitat de modele videochat cu experienta.

In prezent dezvoltam 2 concepte de Live Cams Mansion: Babes Mansion Timisoara si Sins Mansion Bucuresti.

Modelele care activeaza in cadrul LCM au statutul de colaborator, asa incat profiturile lor sunt maximizate, iar programul de lucru flexibil.

Parteneriate solide

LCM a dezvoltat parteneriate de incredere cu site-uri de profil din strainatate pentru a asigura comisioane substantiale modelelor

Promovare online

Toate modelele din cadrul LCM se bucura de promovare de specialitate in mediul online, asigurata de echipa noastra dedicata de marketing

Experienta ne recomanda

Avem o experienta de peste 15 ani pe piata de profil, astfel incat suntem mereu la curent cu ultimele trenduri si modalitati de extindere.

Bonusuri extra

Sistemul de plata pe care il practicam este unul corect, fara costuri ascunse si cu un sistem de bonusare bine pus la punct.

100% legal

Parteneriatele pe care le facem cu modelele LCM sunt 100% legale, cu venituri declarate si fara clauze ascunse.

Nu iti putem garanta succesul, dar putem sa iti promitem ca vom face tot ce este necesar ca tu, atat timp cat vei fi colaboratoarea, partenera noastra, sa te simti pretuita, respectata, promovata si sustinuta intr-un mediu fara stres si fara presiune, promovand principii corecte si echitabile spre o colaboare de succes!

Adrian Florin
Fondator & General Manager LCM

Te invit sa ma cunosti si sa iti povestesc cum am ajuns eu de la un simplu model la partener asociat! Stiu ca e greu de crezut dar eu pot fi un exemplu ca se poate. Totul e sa ai motivatia, ambitia si mediul propice pentru performanta, si la LCM Studio cu siguranta vei gasi asta!

Nikki
Model & Asociat LCM Studio

News

Ultimele noutati

Aplica acum