Legalitate

Asigura-ti un viitor fara griji, 100% legal

Pentru noi nu esti doar un simplu angajat, esti partenera noastra, colaboratoarea noastra. Interesele tale sunt si interesele noastre, iar cel mai important pentru ambele parti este ca totul sa fie 100% legal.

Este sau nu legal videochat-ul?

Momentan, in Romania, nu exista o lege comerciala care sa reglementeze clar activitatea de videochat, nu exista un cod de clasificare a activitatilor din economia nationala sau o meserie in codul de clasificare a ocupatiilor din Romania care sa reglementeze aceasta activitate. Totusi, exista cateva legi care reglementeaza activitatile de tip adult, precum legea 196/2003 completata si modificata ulterior prin intermediul legii 496/2004.

 

LCM desfasoara o activitate legala?

Da, activitatea desfasurata de noi si de tine, in calitate de colaborator, este legala atat timp cat nu exista o lege care sa o interzica.

 

Ce tip de contract vom incheia?

E o intrebare buna! Exista mai multe tipuri de contracte, precum contractul de munca, contractul de drepturi de autor sau cel de prestari servicii. Atat timp cat meseria de model videochat nu este reglementata in codul COR, nu putem vorbi despre un contract individual de munca.

Urmatorul tip de contract ar fi Contractul de Drepturi de Autor, care starneste dezbateri cu multiple argumente pro si contra, fiind la limita legalului. Totusi, exact din cauza acestei limite, nu l-am ales ca metoda de colaborare cu modelele noastre. Dorim ca totul sa fie 100% legal si sigur.

Iti oferim un Contract de Prestari Servicii, incheiat cu PFA-ul sau SRL-ul tau. In functie de dorinta ta, iti oferim suport si consultanta in completarea actelor necesare eliberarii certificatului de inregistrare, orice tip de forma juridica ai alege.

De ce Contract de Prestari Servicii?

Consideram si o spunem cu convingere ca a fi model videochat e o activitate liberala, platita in functie de realizari la comision, de aceea promovam si folosim sistemul de contract prestari servicii cu PFA sau SRL.

Folosim aceasta forma de colaboarare din cateva motive:
• Un PFA te va ajuta sa iti poti achizitiona locuinta dupa numai un an de zile de colaborare cu noi sau chiar o masina in leasing. Vei putea accesa cu usurinta un credit bancar atunci cand ai nevoie si cu siguranta iti vei asigura un viitor mai sigur.
• PFA-ul e cea mai transparenta metoda de a declara veniturile tale, fara a avea neplaceri ulterioare.
• PFA-ul te face partenera noastra nu angajata noastra, pentru ca in final un model videochat asa trebuie tratat de fiecare studio cu care colaboreaza.
• PFA-ul este o forma de organizare juridica ce prevede activitati independente si liberale, noi considerand ca a fi model videochat e o activitate liberala.
• Platile veniturilor tale sunt efectuate transparent, in contul PFA-ului/SRL-ului tau in Romania, fara a fi plati anonime care pot aduce surprize  ulterioare din punct de vedere fiscal.
• PFA-ul iti garanteaza ca vei primi veniturile realizate, prin natura contractului vei avea siguranta si garantia veniturilor tale.

 

Daca platesc impozit, mai castig la fel de mult la LCM?

Procentele nete neimpozabile care noi le oferim sunt ajustate in asa fel incat chiar si dupa plata impozitului castigurile tale sa fie nete, in mana, de minim 50% comision din veniturile realizate de tine.

In orice caz, oricare ar fi intrebarile tale referitoare la contract si metoda de plata, noi iti punem la dispozitie experti in domeniu care sa iti clarifice toate nelamuririle si lucrurile sa se dezvolte armonios, cu incredere maxima.

News

Ultimele noutati

Aplica acum